Последни новини

Втора къща за “Надежда за малките”

През май 2013 година фондация “Надежда за малките” нае втора къща, в която ще разкрие услугата Център от семеен тип за настаняване на малки деца в риск.

Годишният бюджет за издръжката на социалната услуга беше събран по време на благотворителната инициатива на Виваком “Операция Жълти стотинки”, проведена през септември- ноември 2012 г. в подкрепа на дейността на организацията.

В момента с пълна пара тече ремонтна дейност. Безценно е съдействието на екип дизайнери, които безвъзмездно изработиха проект за вътрешен дизайн.

Благодарим на представителите на фирма “Доверие Брико” АД, които изпълниха обещанието си и ни предоставиха още веднъж сумата, събрана по време на “Операция Жълти стотинки” в магазините от веригатa Mr. Bricolage, като материали и стоки. Фирма Билд КМ изработиха и монтираха безвъзмездно врати в стаите. Благодарим им сърдечно за помощта! Венци и Митко направиха нова баня, за която благодарим! Данчо отдели толкова много от времето си, за да оправи тока. Благодарим ти!snimka-225x300

Имахме ден, в който разрушихме огромния бетонен бар-плот под беседката в двора, така че той стана още по-широк.

Имахме ден за боядисване и за монтиране на ламинат.

Благодарим от сърце на всички, които безвъзмездно ни подкрепят и помагат, за да направим още едно временно красиво и уютно “у дома” за малките!
Очаквайте откриването на новата къща през септември.news_2013_08_01_5-300x226

Надежда за малкитеВтора къща за “Надежда за малките”