Агнеш Ковач

Агнеш Ковач е дипломиран икономист, детски кинезиолог, детски йога инструктор и обучител на йога- инструктури, работещи с деца. Аги обожава децата. Посветила е живота си на тях. Вече повече от петнадесет години работи индивидуално и групово с деца, подпомагайки ги в учебния процес в
частни, държавни и общински образователни институции. Стремежът ѝ е към постигане на многопластова подкрепа, която да изгради стабилна основа, за да могат да се развият като умни, емоционално интеригентни, адаптивни и стабилни млади хора.

Отдадеността на Аги към детската кауза не се изчерпва само с пряката работа с тях. Тя вземе дейно участие и различни, проекти свързани с подпомагане на деца в неравностойно положение, от създаването на
по-добри социално-битови условия за тях, през емоционалното и социалното израстване на децата, адаптирането им към образователната система, интегрирането им към обществото, до консултиране и работа с родителите им.

Освен всичко изброено, Аги с готовност отделя не малко време и усилия да обучава педагози, учители и социални работници за работа с деца в предучилищна и училищна вързаст по системата на Мишелин Флак “Изследване на йога в образованието” (R.Y.E.).

Aleksandra MandalovaАгнеш Ковач