Последни новини

Кампания „Дари обич“

Фондация „Надежда за малките“ и Фондация „Зорница“ – Център за изкуство стартират национална, благотворителна кампания „Дари обич“. Всяка година в България се изоставят 2 000 деца, повече от които още в родилния дом, половината от тях са в София. Този тъжен факт не се променя през последните 10 години. Всеки ден без любов уврежда детето, а раните върху личността му оставят белези за цял живот. Всяко дете има нужда от грижа и любов, за да бъде обичано, да се чувства желано, ценено и значимо. Целта на кампанията е да насочим вниманието към тези „невидими деца“ и заедно да им помогнем. Дарените средства са за подкрепа на деца в риск и деца лишени от родителска грижа.

Лица на кампанията са ОРЛИН ПАВЛОВ, ЕТИЕН ЛЕВИ, ТОНИ, МАГИ ДЖАНАВАРОВА, ПРЕСЛАВА ПЕЙЧЕВА, РАФАЕЛ и ЕЛИЦА УЗУНОВА. С изпълнението на песента „Дари обич“, те изразяват своята съпричастност към съдбата на изоставените деца в България и вярват, че НИКОЕ ДЕТЕ НЕ ТРЯБВА ДА РАСТЕ САМО. Нужно е само да получи шанс да изживее пълноценно своето детство. Да расте способно да обича, защото е обичано. Благодарим на всички посланици на обич и надежда за най-малките. Вярваме, че доброто променя и благодарим за проявената съпричастност към децата с тежка съдба.

Всеки, който иска да подкрепи дете в риск, може да дари в сайта – https://hope.bg/support-us/​  и като изпрати SMS с текст DMS MALKITE на номер 17 777.

Заедно можем да сбъднем нашата мечта: Всяко дете да има равен старт, обич и грижа в живота.

Кампанията се осъществява с подкрепа на: 3CON Agency, Megaboard, IDEA Comm, рекламна агенция Magic Outdoor, Inner Wheel Club Sofia и БГ радио.
ДАРИ ОБИЧ – стартира по Великден и ще продължи до Коледа, защото вярваме, че помагайки на най-малките, всеки ден творим чудеса в живота им.

Надежда за малкитеКампания „Дари обич“