Последни новини

Нашите нови големи приятели

Днес ще ви разкажем за едно голямо „семейство”, което до скоро не познавахме. 

Фирма ВАС Про ООД е семеен бизнес, който стартира преди 30 години. Начело седят Васил и Мария Стоянови, които управляват малък екип от хора, тогава синовете им са в тинейджърска възраст.  

През 2000 г. синът им Благой, който се завърща от Щатите, инвестира в първата си машина и фирмата започва да предлага услуга, която дотогава е непозната за България- американски улуци за покриви с неограничена дължина. И както всяко дете расте, така и Фирма VAS се разраства , поръчките им се увеличават, екипът им също. 

В самото начало семейният бизнес носи друго име, което в годините се променя. Мария и Васил разчитат все повече на техните синове и идва момент, в който оставят фирмата  и отговорностите в ръцете на децата си. 

Благой и Христо Стоянови успяват успешно да преодолеят кризисни моменти и въпреки трудностите да запазят доброто име на фирмата, да увеличат екипа си и да се развиват стремглаво напред. 

И така, скоро тези страхотни хора се свързаха с „Надежда за малките“, за да ни зарадват с новината, че за своя Юбилей са решили да направят подарък на нас! Заедно с поканата към своите гости, те отправиха призив, вместо цветя  и подаръци, гостите им да дарят средства за нашите „Малки къщи“. 

Благодарение на  дарителската  кампания по повод 30 годишнината на ВАС Про ООД, към сметката на фондацията постъпиха над 40 000 лева, за което не сме и мечтали, но сме изключително трогнати и благодарни!

Представителите на фирмата и техните клиенти и партньори, вече смело можем да наречем наши приятели и съмишленици. Благодарим от сърце, защото с тези средства можем да осигурим функционирането на двете Малките къщи за два месеца и да направим престоя на малките бебета и деца в риск, по-спокоен и пълноценен.  

Желаем им успехи и много доволни клиенти!

 

Надежда за малкитеНашите нови големи приятели

Свързани новини