Последни новини

Благодарим за подкрепата!

Скъпи дарители, партньори, приятели,

Отново е онова време в годината, когато надеждата се ражда – Възкресение Христово – надеждата, че животът побеждава смъртта, че вярата спасява душите ни и че доброто накрая тържествува! Това отново потвърждава и наша визия, че

ИМА НАДЕЖДА ЗА МАЛКИТЕ, НО НЕ БЕЗ ГОЛЕМИТЕ

С това обръщение искаме да Ви благодарим, че ни подкрепяте в нашата мисия и да Ви разкажем за нашите победи през 2015 година.

През 2015 двете Малки къщи в Княжево и Южен парк бяха временното у дома на 23 дечица, чиито семейства също получиха подкрепа от нашите екипи, а повече от 30 доброволци ни помогнаха да дадем най-доброто от себе си!

В началото на 2015 направихме най-голямото досега преструктуриране на „Надежда за малките“.  Двете Малки къщи вече имат собствен ръководител, което позволява повече автономност и по-адекватна грижа за екипа и децата. Дани Кръстева ръководи къщата в Княжево, а Рени Мървакова пое Южен парк. В допълнение към това, Линда Петрова (педагог) вече работи с децата от двете къщи и по този начин помага на екипите да посрещат още по-професионално за индивидуалните потребности на всяко дете. Това дава възможност и на нашият изпълнителен директор  Маги Стефанова да работи повече за това организацията да се развива.

Вече имаме и обновен сайт, благодарение на Smarkethink!

През 2015 реализирахме и проект Консултативен център за лица и семейства „Заедно с надежда“, финансиран от Програмата за подкрепа на НПО по ФМЕИП. За нас този проект е логичното продължение на ежедневната подкрепа, която оказваме на родителите на нашите малки. Инициативата представихме пред десетки колеги, а най-голямото професионално удовлетворение беше да чуем думите: „Благодарим Ви, колеги! Отново създавате модел на работа, който служи за пример на останалите“ (доц. Божидара Кривирадева, преподавател в СУ).

През 2016 продължаваме да работим усърдно, за да обгърнем малките с любов и надежда и да подкрепим техните семейства, за да има  отново радост у дома!

Благодарим Ви за подкрепата! Без нея всичко това би било невъзможно!

Можете да продължиш да ни подкрепяш по следните начини:

С обич, благодарност и надежда,

Пепи Кънчев,

Председател на УС на „Надежда за малките“

Надежда за малкитеБлагодарим за подкрепата!

Свързани новини