Благотворителен базар събра 3462 лева за малките

На 12-ти октомври в Галерия 2.0 се проведе Благотворителен базар в подкрепа на малките, който събра 3462 лева за Малките къщи на Фондация „Надежда за малките“.

bazar za malkite

Над 10 български занаятчийски ателиета предоставиха своите произведения безвъзмездно, за набиране на средства за каузата и повече от 200 човека се включиха в предколедното благородно пазаруване! Акцент на събитието бяха картички на радостта, изработени от отпечатъци от крачетата и ръчичките на #малките, които ни напомнят по-често да изричаме думи на любов към хората, които обичаме.

Ето и нашето Благодаря към всички участници:

„Сърдечни благодрности на всички, които вчера участахте в сбъдването на една мечта!

Благотворителният базар се превърна в събитие, което събра стотици хора, които подкрепят малките: хората, които се грижим за тях ежедневно, наши дългогодишни съмишленици, много нови дарители и партньори, както и десетки хора, които чуха за първи път за нашата кауза! Финансовият резултат от базара е 3462 лева, които отиват директно в дарителската сметка на Малките къщи! Това е голяма сума, но още по-ценно за нас е да видим толкова хора, изпълнени с радост и вълнение от идеята да дават, от идеята да бъдат полезни на малките!

Думите не стигат да благодарим на всички занаятчии, които се отказаха от своята печалба, на всички партньори, които участваха в организацията, на всички съмишленици, които активно разпрстраняваха поканата за базара и на всички вас, които дойдохте и пазарувахте не от нужда, а от обич! Страхотни сте! Благодарим!

Ако не успяхте да се включите, а искате да подкрепите каузата ни, вижте тук как да го сторите: http://hope.bg/support-us/

Скоро ще обявим и няколко локации в София, където ще можете да си купите от нашите вече легендарни картички и подложки за чашки

Надежда за малкитеБлаготворителен базар събра 3462 лева за малките

Свързани новини