Благотворителен базар в подкрепа на малките

Фондация „Надежда за малките“ и Галерия 2.0 Ви канят на Благотворителен базар в подкрепа на бебетата от Малките къщи.

Над 10 български занаятчийски ателиета предоставят своите произведения безвъзмездно, за набиране на средства за каузата на #малките.

malkite-fb-banner-heart2-site-slider-final

Акцент на събитието ще бъдат картички на радостта, изработени от отпечатъци от крачетата и ръчичките на #малките, които ни напомнят по-често да изричаме думи на любов към хората, които обичаме.

Благодаря! Прости ми! Означаваш много за мен! Обичам те! Имам нужда от теб! Ти ме правиш по-добър! – това са думи, които изричаме рядко в ежедневието си, но които ни сближават с хората, които обичаме. Тези думи донасят радост помежду ни и затова избрахме да посветим нашия базар именно на тези послания на обич.“, коментира Магдалена Стефанова, изпълнителен директор на „Надежда за малките“.

Благотворителният базар е чудесна възможност да се подготвите за идните празници. Там ще намерите малки и големи сувенири и аксесоари, както и практични предмети за дома.

За организаторите

Галерия 2.0 е нова версия споделено пространство за изкуство, хора и събития.  Авторски магазин, картинна галерия, кът за кафе, място за работа и срещи.

Фондация „Надежда за малките“ създава условия, близки до семейните и обгръща с обич и индивидуална грижа бебета и малки деца в прехода от криза в семейството към изграждането на сигурна и устойчива семейна среда в два центъра за настаняване от семеен тип (ЦНСТ) наречени Малките къщи.

 

Надежда за малкитеБлаготворителен базар в подкрепа на малките

Свързани новини